Transport si retururi

Costuri și condiții de livrare

 

  1. Livrarea comenzilor care depășesc suma de 140 Lei se va face GRATUIT, prin CARGUS  Oriunde in Romania.
  2. Livrarea comenzilor care nu depășesc suma de 140 Lei se va face prin CARGUS, costul fiind de 14 Lei Oriunde in Romania pentru Plata cu Cardul sau 18 Lei plata Ramburs.
  3. Livrare Prin EASYBOX - 14 LEI - Pentru comenzile achitate cu CARD ONLINE! Livrare Gratuita la comenzi de peste 140 lei!
  4. Livrarea Prin Pachetomat - 9 lei - Pentru comenzile achitate cu CARD ONLINE! Livrare Gratuita la comenzi de peste 140 lei!
Termenul de livrare al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare!


Pentru verificarea AWB:

Politica de returnare

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile, începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produsului. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie doar să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere, înainte de expirarea perioadei de retragere.

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare aplicabila persoanelor fizice ( care au calitatea de Consumator)

PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. 

Nu se accepta la retur Cheile complete programate sau cheile cu lamela frezata!

1. Consecințele Retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare, folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Expediați produsele prin Cargus Curier – 021.9330 (București) și 021.9282 (Provincie), https://webexpress.cargus.ro/, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 30 de lei. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarea produselor. Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru printr-un e-mail. Numai cererile scrise se vor lua în considerare. Produsul va fi returnat împreună cu o copie de pe factura de achiziție.
Produsul se va returna prin prezența personală la sediul Carcasacheie.ro sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de către client.

In cazul in care ati comandat un produs gresit, costul pentru colet la schimb este intre 25-30 lei in functie de kg si km suplimentari. Aceste date o sa va fie comunicate de catre un agent.

2. RETURNAREA PRODUSELOR PESTE PERIOADA DE RETURNARE:

Momentan, produsele aferente unor comenzi care au depășit perioada legală de returnare nu se pot accepta.

3. DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și după caz împreună cu produsele cadou) după confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos: SC BRENET DISTRIBUTION SRL,Oradea, str. Episcop Ioan Suciu nr.14, ap.4, România. Telefon: 0744.453.120


4. COMANDA PLATITA CU CARDUL

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.


Pasi RETUR

1. Completare formular - FORMULAR RETUR

2. Expediere e-mail cu formularul , adresa : chei@cheibriceag.ro

3.Expedierea coletului, in functie de varianta aleasa in formular.

4. Incasarea contravalorii se va face in termen de 5-10 zile lucratoare de la receptia coletului.


IMPORTANT: Conform art 14, alin. 2 - O.U.G. 34/2014 - costurile de livrare pentru retur sunt suportate de catre client iar coletul retur trebuie sa ajunga la destinatie fara costuri, in caz contrar, acesta va fi refuzat la livrare.

Perioada de retur este de 14 zile calendaristice, calculate din momentul receptionarii comenzii.