Poze Clonator Cipuri KEYLINE 884 MINI + TKM Extreme (ID48) Kit

     
Pin It


Clonator Cipuri KEYLINE 884 MINI + TKM Extreme (ID48) Kit

SKU: KL884

Pret: 5.810 RON

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Clonarea automată a cheilor a făcut ușurință, cu o putere de calcul extremă și un preț scăzut de neegalat .

Ușor, rapid și mobil, permite cheile mașinii de donare cu Philips ®  cod fix și Philips ®  criptografică (ID46), Texas ®  cod fix si Texas ® criptografică (4D), Megamos ® cod fix și Megamos ®  Crypto transpondere (ID48): care acoperă modele de autoturisme 2000, până în prezent până în 95% din mașini, motociclete și camioane din ultimii 20 de ani.

884 Decryptor Mini  este simplu de utilizat: conectați-l la telefonul smartphone sau tableta Android, cu capacitate USB-OTG  sau pe un PC WINDOWS (7 și versiuni ulterioare) cu conexiune la Internet, descărcați  Keyline Cloning Tool App *  sau Software-ul PC-ului și să porniți procedura de clonare a tastelor automate echipate cu transponder fără a fi nevoie să apăsați niciun buton și fără a fi conectat la o priză.

Luminile cu LED-uri de pe aparatul  884 Decryptor Mini  informează utilizatorul despre diferitele faze ale procedurii de clonare, în timp ce interfața afișată pe ecranul smartphone-ului, tabletei sau PC-ului îi duce pe utilizator prin întreaga procedură. Un sistem ușor care poate fi folosit cu simplitate extremă peste tot.

Puterea sa de calcul extrem de ridicată, flexibilitatea maximă și ușurința de utilizare garantată de o procedură de actualizare ușoară și rapidă îl fac alegerea ideală pentru profesioniștii din industria automobilelor.

Cu alte cuvinte, Keyline a proiectat și a produs cel mai puternic și mai versatil instrument de clonare a mașinilor și le-a pus la dispoziția tuturor profesioniștilor din afacerea cheie.

 
PACHETUL CONTINE : APARATUL KL884 MINI + 10 TRANSPONDERE GKM100 (ID48)

0784911155 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Masini Copiat Chei

Cod produs - SKU: KL884


  
  
  

Categorii

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!